Sabojāsiet fizisko labsajūtu: kāpēc nevajadzētu regulāri dot kaķim zivis

Pat pilnīgi spēcīgiem kaķiem nevajadzētu bieži dot zivis.

Nav noslēpums, ka lielākā daļa kaķu burtiski dievina zivis. Tomēr pārāk bieži dot mājdzīvniekam šo produktu noteikti nedrīkst. Eksperti ir pastāstījuši, kāpēc pārmērīga zivju lietošana var kaitēt dzīvniekam.

Runa ir par to, ka zivju sastāvā ir milzīgs daudzums vielu. Tostarp olbaltumvielas un minerālvielas. Ja kaķim produktu dodat pārāk bieži, šīs vielas var kļūt nevēlamas. Jo īpaši izprovocēt urīnakmeņu veidošanos, kā arī K vitamīna trūkumu.

Ja kaķim bieži dodat upju zivis, mājdzīvnieks var saķert dažādus parazītus. Tas viss tāpēc, ka šādu produktu noteikti nevar saukt par absolūti tīru.

Lasi vēl: Riskējat palikt bez gludekļa: kādu ūdeni izmantot kategoriski nav atļauts

Tāpēc kaķim zivis nevajadzētu dot biežāk kā vienu vai divas reizes nedēļā. Un labāk izvēlēties jūras zivis. No šādas zivs labāk izņemt asakas, pēc tam to vārīt piecas minūtes. Tādā gadījumā būs iespējams saglabāt kaķa labsajūtu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 67%

0%

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment